Referenssit

Kiinteistö-automaation kunnianpalautus

Hyvin tehdystä työstä saa olla ylpeä. Kiinteistöautomaatio, teollisuusautomaatio, savunpoistojärjestelmä tai ohjauskeskus – me JIS-Automationilla haluamme katsoa jokaista tekemämme projektia ja tietää, että kaikki on tehty kerralla oikein. Siksi yhdistämme uusimpaan teknologiaan ripauksen vanhaa kunnon ammattiylpeyttä, seisomme lupauksiemme takana emmekä pelkää ottaa vastuuta kokonaisuuksista.

Ota yhteyttä

Case savunpoisto- ja rakennusautomaatiojärjestelmä

Tampereen Kansiareena (Nokia Areena)

JIS-Automation Oy toteutti kokonaistoimituksena Nokian Kansiareenan savunpoisto- ja rakennusautomaatiojärjestelmät 

Case savunpoisto

Blominmäen jäteveden­puhdistamo, Espoo

JIS-Automation Oy toteutti Blominmäen jätevedenpuhdistamon savunpoistoautomaatiojärjestelmän sekä maanalaisiin että maanpäällisiin tiloihin.

  • Väyläpohjainen ohjausjärjestelmä
  • Redundanttinen väylä
  • Kahdennettu laukaisukeskus kosketusnäytöillä
  • Valvomojärjestelmä

Case leikkaussalikeskukset ja rakennusautomaatiojärjestelmä

Assi – Ahveniston Sairaala

JIS-Automation Oy on valittu Ahveniston Sairaala Assin automaatiotoimittajaksi. Toimitus sisältää koko sairaalan rakennusautomaatiojärjestelmän kokonaistoteutuksen asennettuna ja käyttöönotettuna. Kokonaisuuteen sisältyy myös leikkaussalien olosuhteiden ohjaus- ja valvontajärjestelmät käyttöönotettuna. Kohteessa käytetään JIS-Automation Oy:n sairaaloihin kehittämää kosketusnäyttöä graafisella käyttöliittymällä, mikä mahdollistaa toteutuksen käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Kohteessa on 17 leikkaussalia.

Rakennettavan sairaalan kokonaispinta-ala on 75 900 brm². Valmistuessaan sairaala työllistä 1900 terveyden alan ammattilaista.

Case leikkaussalikeskukset sekä savunpoisto- ja rakennusautomaatiojärjestelmä

HUS Tammisairaala

JIS-Automation Oy on valittu HUS Tammisairaalan leikkaussalien automaatiojärjestelmätoimittajaksi. Toimitus sisältää leikkaussalien sähköjärjestelmät, puhdastilakeskukset, sekä olosuhteiden ohjaus- ja valvontajärjestelmät käyttöönotettuna. Kohteessa käytetään JIS-Automation Oy:n sairaaloihin kehittämää kosketusnäyttöä graafisella käyttöliittymällä, mikä mahdollistaa toteutuksen käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Kohteessa on 15 leikkaussalia.
JIS-Automation Oy toteuttaa myös kohteen savunpoiston ohjausjärjestelmän kokonaistoimituksena, aina suunnittelusta ja kaapeloinnista käyttöönottoon saakka.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko jeesiä?

Olipa kyse pienestä kysymyksestä tai isommasta asiasta, olemme valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!

Kaikki yhteystiedot