+358 (0) 10 327 8730

JIS-Automation
Parasta laatua huipputekijöillä

Tunnemme uusimman teknologian ja asiakkaidemme tarpeet. Valmistamme sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin vankalla projektiosaamisella. Olemme tukenasi suunnittelussa ja käyttöönotossa sekä huolehdimme, että laitteesi pysyvät toiminnassa koko elinkaaren ajan.

Laaja järjestelmäosaaminen sekä luotettavat toimitukset ovat tehneet meistä yhden alamme johtavista toimijoista. Kannamme vastuumme ja huolehdimme laadukkaasta työn jäljestä asiakkaan etu edellä.

110
Henkilöstö

+1000
Projektia

4
Toimipaikkaa

Kattavat palvelut hankkeiden kaikkiin vaiheisiin.

Teollisuustason komponentit
ja ohjauslogiikat
Tarjoamme vain parasta

Pitävä aikataulu ja luotettavat
toimitukset
Toimitamme laatua, ei reklamaatioita

Laaja järjestelmä- ja
integrointiosaaminen
Toimivimmat ratkaisut merkistä riippumatta

Kokonaisuuksien
hahmottaminen
Olemme mukana projektissa alusta loppuun

Urakoiden
yhteensovittaminen
Sujuva yhteistyö ja tiedonkulku on kaikkien etu

Kyllä onnistuu
-asenne
Kannamme vastuun ja viemme asiat loppuun asti

 • Hyvää mielellään suosittelee

  JIS toimitti Blominmäen jätevedenpuhdistamon SPOK-järjestelmän käyttöönotettuna. Toiminta JIS:n kanssa läpi projektin oli sujuvaa ja ammattitaitoista.

  Mikko Niskanen,
  Hankepäällikkö, Are Oy

 • JIS-Automationin vahvuutena kokonaisvaltainen ammattitaito

  JIS:llä on osaavaa ja palvelualtista väkeä. Kokonaisvaltainen ammattitaito oman talon sisällä on heidän selkeä vahvuus: JIS tuntee laitteensa, valmistaa itse keskukset ja hoitaa koko homman suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. JIS on toiminut meille urakoitsijana ja laitetoimittajana, ja yhteistyö on sujunut erittäin hyvin.

  Matti Sinisalo,
  Group Manager, Granlund Oy

 • Sujuvaa yhteistyötä ja nopeat toimitukset

  JIS-Automation teki Raision Kauppakeskus Myllyn savunpoistojärjestelmään ohjauslogiikan, toimitti keskukset ja hoiti käyttöönoton. Läpi projektin yhteistyö sujui hienosti ja yhteydenpito oli sujuvaa. JIS:n vahvuutena on ammattitaito sekä toimitusnopeus ja -varmuus, ja teemme mielellämme heidän kanssaan töitä myös jatkossa.

  Asko Toivola,
  projektipäällikkö, Are Oy

 • Automaatioasennuksen ja savunpoiston luotettava kumppani

  JIS-Automation on toiminut useissa kohteissa aliurakoitsijanamme tehden automaatioasennuksia Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. He ovat myös toimittaneet ja asentaneet savunpoistojärjestelmän Siemensin logiikalla toteutettuna kohteeseemme Ratinan kauppakeskus. JIS:n kanssa on ollut helppo ja mukava toimia: heillä on vaadittavaa osaamista toimia kohteissamme ja yhteistyö pelaa hyvin.

  Marko Karjalainen,
  Projektipäällikkö, Siemens Osakeyhtiö

jis-automation-logo