Savunpoiston laitemyynti:
+358 (0) 10 327 8722

Yleinen numero: +358 (0) 10 327 8730

JIS-Automation
Den bästa kvalitén med toppspelare

Vi har kunskap om den senaste teknologin och våra kunders behov. Vi tillverkar el- och automationscentraler för både rökevakueringssystems till fastigheter och fabriker med fast (gedigen) projektkompetens. Vi stödjer dig i planering och implementering, och vi ser till att era apparater förblir funktionella under hela livscykeln.

Omfattande systemkompetens och pålitliga leveranser har gjort oss till en av de ledande aktörerna inom vårt område. Vi tar vårt ansvar och värdesätter kvalitén på arbete. Kundens intressen är vår högsta prioritet.

110
Personal

+1000
Projekt

5
Verksamhetsställen

 • Rekommenderar gärna med gott samvete

  JIS levererade och driftsatte rökutsugssystemet till det nya avloppsreningsverket i Blombacken. Samarbetet med JIS under hela projektet var smidigt och professionellt.

  Mikko Niskanen,
  Projectchef, Are Oy

 • JIS-Automations styrka ligger i deras omfattande yrkeskompetens

  JIS har kunnig och serviceinriktad personal. En tydlig styrka hos dem är deras omfattande yrkeskompetens som finns internt: JIS känner sina enheter, tillverkar själva styrenheterna och tar hand om hela processen från design till installation och driftsättning. JIS har agerat som entreprenör och utrustningsleverantör för oss, och samarbetet har fungerat mycket bra.

  Matti Sinisalo,
  Grupp-ledare, Granlund Oy

 • Smidigt samarbete och snabba leveranser

  JIS-Automation utförde styrlogiken för rökutsugssystemet till köpcentret Mylly i Raisio, levererade styrenheterna och tog hand om driftsättningen. Samarbetet löpte smidigt genom hela projektet, och kommunikationen var flytande. JIS:s styrka ligger i deras yrkeskunnande samt snabbhet och pålitlighet vid leveranser, och vi ser gärna fram emot att samarbeta med dem även i framtiden.

  Asko Toivola,
  Projectchef, Are Oy

 • Pålitlig partner för automation och rökutsug

  JIS-Automation har agerat som underleverantör i flera projekt och utfört automationsinstallationer i Tammerfors och huvudstadsregionen. De har också levererat och installerat ett rökutsugssystem med Siemens-logik till vårt projekt, Ratinas köpcentrum. Att samarbeta med JIS har varit enkelt och trevligt: de besitter den kompetens som krävs för att arbeta i våra projekt, och samarbetet fungerar bra.

  Marko Karjalainen,
  Projectchef, Siemens Oy

Aktuella nyheter
05.09.2023
JIS-Automation och Integrio förenar sin kompetens inom byggnadsautomation och smart byggteknik

JIS-Automation Oy har förvärvat Integrio Oy, som verkar i Tammerfors, Helsingfors och Uleåborg.

Pressrelease »

25.05.2023
Assi – Ahvenisto Sjukhus

JIS-Automation Oy har valts som automationsleverantör för Assi sjukhuset i Ahvenisto. Leveransen inkluderar helhetsutförande av sjukhusets byggnadsautomatiseringssystem, installerat och i drift. Även kontroll- och övervakningssystem för operationssalarnas förhållanden ingår och är i drift. I objektet används en pekskärm med grafiskt användargränssnitt utvecklad av JIS-Automation Oy för sjukhus, vilket möjliggör implementering enligt användarnas behov. Det finns 17 operationssalar i objektet.

Sjukhusets totala yta som byggs är 75 900 kvadratmeter. När sjukhuset är färdigt kommer det att sysselsätta 1900 yrkespersoner inom hälso- och sjukvårdssektorn.

18.04.2023
HUS Eksjukhuset

JIS-Automation Oy Oy har valts som leverantör av automatiseringssystemet för operationsavdelningarna på HUS Tammisjukhuset. Leveransen inkluderar elektriska system, renrumcentraler samt styr- och övervakningssystem för miljöförhållanden, allt installerat och i drift. I objektet används en pekskärm med grafiskt användargränssnitt utvecklad av JIS-Automation Oy för sjukhus, vilket möjliggör implementering enligt användarnas behov. Det finns 15 operationssalar i objektet. JIS-Automation Oy genomför även leveransen av rökutsugningssystemet för projektet som en totalleverans, från design och kabeldragning till driftsättning.

13.02.2023
JIS-Automation Oy satsar på tillväxt och utveckling med stöd från Korona Invest

JIS-Automation Oy, specialiserat på industri-, byggnadsautomations- och sjukvårdstekniska system, strävar efter en stark tillväxt i enlighet med sin strategi. Korona Invest, specialiserat på finansiering av tillväxtföretag, har gått med som medägare och partner för personalägare för att genomföra strategin.

17.11.2022 Jis-Automation | Savunpoisto
JIS-Automation utökar produktutbudet för ställdon

JIS-Automation kommer inom kort att lansera JIS-ACT produktfamiljen för ställdon. Den nya produktfamiljen utökar och förbättrar utbudet och funktionerna för ställdon. Kontakta våra försäljningsrepresentanter för mer information.

13.10.2022 JIS-Automation | Leikkaussaliohjauskeskus, rst-kaappi
Styrcentraler för operationssalar

Specialtillverkade styrcentraler för operationssalar möjliggör kommunikation och integration med andra system. Ramarna skräddarsys med önskat material. Vi erbjuder även kabeldragningar, kopplingar och driftsättning.

13.09.2022
FinnBuild 2022-mässan

JIS-Automation Oy deltar i FinnBuild 2022-mässan. Mässan är den största inom byggbranschen i Finland. FinnBuild äger rum i Helsingfors Mässcentrum den 4–6 oktober 2022.

01.09.2022
Sulkavuori reningsverk

JIS-Automation Oy har valts som leverantör av rökutsugssystemet för Tampere Region Central Wastewater Treatment Plant. Projektet är en stor satsning i Sulkavuori, Tammerfors.

31.08.2022
Blombackens avloppsreningsverk

JIS-Automation Oy implementerade rökutsugssystemet för Blombackens avloppsreningsverk. Systemet betjänar grottor samt administrativa och biogasbyggnader.

31.08.2022
Bothnia High 5-sjukhuset, Vasa

JIS-Automation Oy implementerade rökutsugssystemet för det nya sjukhuset Bothnia High 5 i Vasa. Sjukhuset har en yta på cirka 37 000 kvadratmeter och kommer att öppna under 2022.

Heltäckande tjänster för projektens alla faser

Industriella komponenter
och styrlogik
Vi erbjuder endast det bästa

Hållande tidtabell
och pålitliga leveranser
Vi levererar kvalitet inte reklamation

Omfattande system- och
integrationsexpertis
De mest effektiva lösningarna oavsett märke

Igenkännande
av helheter
Vi är med i projektet från början
till slut

Samordning
av projekt
Smidigt samarbete och informationsflöde
ligger i allas intresse

"Vi kan göra det"
-attityd
Vi tar ansvar till projektets slut.

Vi söker nya experter till vårt team.

Automationsbranschen i sikte? Vi söker entusiastiska medarbetare med rätt inställning för att vara med i vårt växande team. Vi erbjuder ett långsiktigt anställningsförhållande, goda möjligheter att påverka i sitt arbete, lättsamma kollegor och mycket intressanta projekt.

Läs mer om öppna jobb
jis-automation-logo