Rakennusautomaatio

Automaation suunnittelu, urakointi ja saneeraukset

Hyvin suunniteltu, toimivaksi toteutettu ja ennakoivasti ylläpidetty rakennusautomaatio palvelee kiinteistön käyttöä parhaalla mahdollisella tavalla. JIS Automation tarjoaa kaiken tarvitsemasi saman katon alta.

Älyä kiinteistöön

Parempi energiatehokkuus, pienemmät ylläpitokulut, parempi sisäilma ja mukavuus, suurempi tuottavuus ja kiinteistön arvon säilyminen. Älykkäästi toteutettu rakennusautomaatio poistaa esteet kiinteistösi digitaalisen tehokkuuden tieltä.

Kaikki yhdeltä luukulta

Suunnittelu, ohjelmointi, keskusvalmistus, asennus ja käyttöönotto sekä huolto- ja elinkaaripalvelut samalta urakoitsijalta.

Ratkaisuja eikä ongelmia

Perushommat hoituvat kokemuksella, vaativista projekteista sytymme.

Peräämme ei tarvitse soitella

Otamme vastuun kokonaisuudesta ja teemme, mitä lupaamme.

”Meille on tärkeää, että hankkeessa toiminta työmaalla sujuu sovitusti ja JIS:n kanssa tämä toteutui oikein hyvin. Kysymyksiin saa helposti vastaukset ja mahdolliset haasteet ratkotaan ripeästi ”

Seppo Lahtinen, DUCO Rakennuttaja Oy / Tampereen Kannen Opaali

Asiakkaat ja projektit

Urakointi

Automaatiourakointia kerralla oikein

Pitkä kokemus yhdistettynä jatkuvaan uuden oppimiseen. Asiakkaan puolien pitäminen kustannuksien ja ratkaisujen suhteen. Tarkka projektijohto ja pitävät aikataulut. Ajan tasalla pitävä kommunikointi. Näillä eväillä voimme tarjota automaatiourakointia, joka ei jätä toivomisen varaa.

Lue lisää

Saneeraukset

Automaatio ajan tasalle ilman yllätyksiä

Vanhaa uudistaessa täytyy suunnitteluun ja lähtötilanteeseen paneutua erityisen huolella, jotta kiinteistön käyttö ei häiriinny tai katko on mahdollisimman lyhyt. Kun kokemusta riittää kouluista ja päiväkodeista teollisuusrakennuksiin, kauppakeskuksiin, asuintaloihin ja sairaaloihin, ei saneerauskohde tuota yllätyksiä.

Lue lisää

Elinkaaripalvelut

Enemmän arvoa koko elinkaareen

Kun automaatio pidetään kunnossa ja teknologia ajan tasalla, pysyvät kiinteistön kulut kurissa ja arvo korkealla. Elinkaaripalveluihimme kuuluu niin huolto- ja vikatyöt kuin etähallinta ja analytiikkakin, kausihuollot, optimoinnit ja modernisoinnit.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tarvitsetko jeesiä?

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä hommiin älyttömyyttä vastaan!

Kaikki yhteystiedot

Liiketoimintajohtaja (Rakennusautomaatio)

Tomi Sammalniemi

Phone icon +358 40 020 1873
Liiketoimintajohtaja (Huolto ja palvelut)

Timo Silver

Phone icon +358 50 589 1397