Rakennusautomaatio / Urakointi

Urakointia kerralla oikein

Kysy asiantuntijaltamme

Laajuutta sinun eduksesi

JIS-Automation tekee asiat hieman toisin kuin muut. Ottamalla vastuun suuremmasta kokonaisuudesta toimitusketjussa vältämme monta rikkinäistä puhelinta, yllätystä, aikataulusotkua ja turhaa työtä. Se näkyy urakoinnin sujuvuutena ja asiakkaan puolia pitävänä otteena.

Sinun ehdoillasi

Jokaisen automaatiourakan lähtökohtana on asiakkaan tarpeet. Siksi emme tarjoa yhden koon ratkaisuja, vaan sytymme jokaisen projektin erityisvaatimuksista.

Uusinta teknologiaa

Jotta automaatio tuottaisi maksimihyödyn pitkälle tulevaisuuteen, et halua ratkaisujen olevan vanhentuneita jo asentaessa. Meitä ajaa uteliaisuus alan viimeisiin virtauksiin ja halu soveltaa ne tehokkaasti käytäntöön.

Puhdasta ja kestävää

Lämmitys on merkittävä päästöjen lähde. Automatiikan tuoma tehokkuus esimerkiksi lämmityksen ohjauksessa vähentää kulujen lisäksi hiilidioksidipäästöjä, jolloin koko liiketoimintasi on kestävämpää.

Suunnittelusta ylläpitoon

Kiinnostuitko? Kysy tästä lisää!

Suunnittelu

1

Kiinteistön äly lähtee suunnittelusta. Vasta miettimällä tiedolla johtamista ja järjestelmien integraatiota hieman pidemmälle saadaan digitalisaatiosta kaikki tehot irti.

Toteutus

2

Kerralla kunnolla tekemisen asenne. Tarkka projektijohto ja pitävät aikataulut. Ajan tasalla pitävä kommunikointi. Näillä eväillä toteutus ei jätä toivomisen varaa.

Elinkaaripalvelut

3

Nopeat huolto- ja vikatyöt, tehokas etähallinta ja analytiikka sekä oikeaan aikaan ja laadukkaasti tehdyt kausihuollot, optimoinnit ja modernisoinnit pitävät kiinteistön kulut kurissa ja arvon korkealla.

Miksi valita meidät?

Langat pysyvät näpeissä

Projektijohtomme on särmää ja läpinäkyvää. Kun aikataulu on sovittu, siinä myös pysytään.

Pysyt ajan tasalla

Kukaan ei halua olla pimennossa. Pidämme sinut kartalla siitä, mitä työmaalla tapahtuu – saman järjestelmän ääressä.

Kustannukset kurissa

Kokemus ja kokonaisuuksien hallinta tuo osaamista myös kustannuksien ennakointiin ja tehokkaimman ratkaisun löytämiseen.

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa?

Jos haluat saada asiat kerralla reilaan, anna asiantuntijoidemme hoitaa homma! Ota yhteyttä niin saadaan hommat alulle.

Kaikki yhteystiedot

Liiketoiminta- ja myyntijohtaja, urakointi

Lauri Katajamäki

Phone icon +358 44 055 1026

Rakennusautomaation saneeraukset

Päivitä energiatehokkaampaan automaatioon

Oikeaan aikaan tehty saneeraus lisää mukavuutta ja vähentää niin huolto- kuin ylläpitokulujakin. Hyvin toteutettu saneeraus myös minimoi kiinteistön käyttökatkot.

Lue lisää

Rakennusautomaatio

Tuottava, terveellinen kiinteistö

Fiksusti suunniteltu, särmästi toimitettu ja oikein ylläpidetty rakennusautomaatio on avain tuottoisampaan, mukavampaan ja ympäristöystävällisempään kiinteistöön. Ota äly hyötykäyttöön JISsiläisten tuhannen kiinteistön kokemuksella!

Lue lisää