Savunpoistojärjestelmät Savunpoistotuotteet

Kotimainen JIS-Automation Oy vahvistaa savunpoisto-osaamistaan ostamalla Stig Wahlström Oy:n savunpoistoliiketoiminnan. Yrityskaupan myötä JIS:n savunpoiston palvelutoiminta laajenee merkittävästi. Stig Wahlströmille yrityskauppa mahdollistaa entistä vahvemman keskittymisen yrityksen ydinliiketoimintaan.

Stig Wahlström Oy:n savunpoistoliiketoiminta siirtyy JIS-Automationin omistukseen 1.10.2021. Kaupassa JIS-Automationille siirtyy Stig Wahlströmin asiantuntija- ja myyjäorganisaatio sekä savunpoistotuotteet sisältäen esimerkiksi toimilaitteet ja ohjauskeskukset.

”Yrityskaupan myötä savunpoiston palveluvalikoimamme täydentyy merkittävästi. Jatkossa pystymme tarjoamaan savunpoiston asiakasprojekteihin täydellisen toimitussisällön ja laitteita koko segmentillä”, kertoo JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi.

Yrityskauppa on jatkoa JIS-Automationin ja Stig Wahlströmin yhteistyölle, joka on jatkunut jo usean vuoden ajan.

”Yrityskauppa oli meille selkeä linjavalinta tulevaisuutta ajatellen. Jatkossa keskitymme entistä vahvemmin alkuperäisvalmistajille suunnattuun OEM-laitemyyntiin ja prosessiteollisuuden tuotteisiin. Savunpoistoliiketoiminnan halusimme parempaan kotiin, ja JIS oli ykkösvaihtoehtomme. Kaupan myötä JIS saa koko savunpoistosegmentin haltuunsa,” Stig Wahlström Oy:n toimitusjohtaja Thomas Söderberg kertoo.

Entistä kattavampaa palvelua

JIS-Automation on savunpoiston ohjausjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Yritys on erikoistunut suuriin ja haastaviin kohteisiin ja toimittanut savunpoistojärjestelmän muun muassa Keski-Pasilan keskukseen Triplaan ja useisiin sairaaloihin.

”Savunpoistoliiketoiminnassa on ollut erittäin vahvaa kasvua viime vuosina. Yrityskauppa mahdollistaa kasvun tulevaisuudessakin”, Jouni Isokivi kertoo.

Sekä JIS-Automationin että Stig Wahlström nykyisille asiakkaille toiminta jatkuu entiseen malliin.

”Tavarantoimitukset ja hyvä palvelumme jatkuu tuttuun malliin. Savunpoistopalvelujen toimitussisältö laajenee, mistä on hyötyä kaikille asiakkaille”, Isokivi tiivistää.

 

Lisätietoja:

Jouni Isokivi
Toimitusjohtaja
JIS-Automation Oy
0400 625 508
jouni.isokivi(at)jis.fi
Thomas Söderberg
Toimitusjohtaja
Stig Wahlström Oy
040 720 8630
thomas.soderberg(at)swoy.fi

JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut, vuonna 2001 perustettu automaatio- ja sähköalan yritys. Yritys toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin. Yrityksellä on 110 työntekijää ja sen liikevaihto oli 16,9 MEUR (2021).

Stig Wahlström Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech muodostuu noin 140 itsenäisestä tytäryhtiöstä ja me kuulumme konsernin Components-yksikköön. Koko konsernissa on n. 3000 työntekijää ja liikevaihto yli 1100 MEUR (2020).